Teamfoto Riva Insurance

Wij stellen ons graag aan u voor

Op de foto van links naar rechts:
Maarten Verhoog, Sheila Ogier, Marjolein de Jager

Over ons

Verzekeren zoals u dat wenst

Vertrouwd, verantwoord en voordelig  zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Als verzekerde kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw verzekeringen wilt regelen. Omdat dit per persoon, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies en beste voorwaarden.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een assurantiebedrijf voor de regio Den Haag en Rotterdam.  Woont u in deze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor. Uiteraard wel even eerst een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Persoonlijke aanpak

Ook het goed en adequaat verzekeren van mobiliteit is een vak apart en daarom stellen wij graag een persoonlijke aanpak voor.  

Wij willen graag al onze verzekerden kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving en / of fiscale regels.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op.